Från valp till cougar

Cougartron började som ett litet familjeföretag med stora idéer och en önskan att förbättra effektiviteten och arbetsmiljön i metallbearbetningsindustrin.

Läs mer

År av hårt arbete och våra entusiastiska strategi för innovation har gjort oss till en av de ledande leverantörerna av maskiner och utrustning för elektrokemisk betning, märkning och polering.

“Från valp till cougar” beskriver perfekt vår resa – vi växte tillsammans med våra kunder och har gjort vårt företag till en hejdundrande framgång.

Innovationskraft

Problem är möjligheter. Det är så Cougartron började. Som tillverkare såg vi ett problem i branschen. Svetsar på rostfritt stål var svåra att rengöra.

Läs mer

Rengöringen tog för lång tid. Skadliga kemikalier är en risk för svetsare och miljön. Vi visste att det måste finnas ett bättre sätt att rengöra svetsar.

Så, vi bestämde oss för att hitta det. Resultatet är vårt urval av betningsmaskiner och relaterade produkter. Svetsare världen över har nu ett säkert alternativ för rengöring av svetsar av rostfritt stål och även aluminiumsvetsar. Det spelar ingen roll om svetsen är en TIG eller MIG. Cougartron levererar.

Vi fortsätter att leverera varje dag. Vår team inom forskning och utveckling letar efter bättre teknik för att göra betning snabbare, säkrare och billigare. Vi stötta våra maskiner med en av branschens bästa garantier och skulle du få problem, löser vi det snabbt och effektivt genom att tillhandahålla snabb service.

Dagarna är över för skadlig, långsam och kostsam betning. Cougartron är här och gör skillnad. Lär dig mer genom att kontakta oss idag!

Verksamhetsmål

Vi kommer att erbjuda företag inom verkstadsindustrin den bästa tillgängliga tekniken inom ytbehandling av rostfritt stål.

Läs mer

Vi kommer att erbjuda företag inom verkstadsindustrin den bästa tillgängliga tekniken inom ytbehandling av rostfritt stål. Detta innebär att vi förser dig med de snabbaste, säkraste och mest effektiva processerna.

Vi kommer att möjliggöra detta paradigmskifte för att kunna omdefiniera industristandarder i enlighet med dagens uppfattning av säkerhet och produktivitet för dina anställda.

Företagets vision

Att vara en global ledare inom ytbehandling av rostfritt stål. Genom att ständigt förflytta gränserna för...

Läs mer

... konventionella metoder kommer världsmarknaden att se till oss som en källa till kunskap, inspiration och innovation.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Dessa är de värden som du kan förvänta dig när du arbetar med Cougartron:

INNOVATION

Hur håller Cougartron sig i täten av flocken? Våra produkter skapades eftersom vi såg ett marknadsbehov. Med innovation som drivkraft, söker vårt forsknings- och utvecklingsteam ständigt efter bättre teknik. Vår produktlinje kommer att fortsätta växa och uppfylla dina behov nu och i framtiden.

SPETSKOMPETENS

Våra produkter återspeglar vår oförtröttliga strävan att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar till våra kunder vad gäller funktionalitet, prestanda och design. Detta kan ofta vara utmanande, men det är en viktig del av den process som vi har valt att följa. Processen slutar när du är nöjd.

ÄRLIGHET

Vi anser att detta är det enda sättet att göra affärer. Vi lovar att vi kommer att kommunicera på ett enkelt och rättframt sätt, hålla våra löften, samt att omdömen och vittnesmål stämmer och är verifierade. Det kan ibland kosta oss affärer, men du förtjänar inget mindre än sanningen. Vi vill att du ska känna att du alltid kan lita på oss.

KUNDEN I FOKUS

Din framgång är vår framgång! Vi värderar alla kunder högt och låter dig aldrig vänta. Vi LYSSNAR på dina bekymmer, vi BRYR oss om din verksamhet och vi SVARAR ALLTID på dina frågor.

MÖT VÅRT EXPERTTEAM

Jonathan Edwards

VD/GRUNDARE

Harry Edwards

AFFÄRSUTVECKLING

Scott Edwards

KUNDSERVICE

DOMINIKA KOCISOVA

DIGITAL MARKNADSCHEF

MARK EDWARDS

FÖRSÄLJNINGSCHEF SKANDINAVIEN

Tom Baker

FÖRSÄLJNINGSCHEF STORBRITANNIEN

RUI MIGUEL SOUSA

Operationer

ANNA PUSTKOWSKA

FÖRSÄLJNINGSCHEF POLEN

Några av våra internationella kunder

Hello! – Do you need more information?  

Just enter your name and email and we’ll get in touch as soon as we can!

 

No, thanks!